Les torradetes de Santa Teresa són un plat de "reciclatge" o d'aprofitament molt propi de la cuina de les àvies que aniria bé que el fessim, de tant en tant, perquè no es perdi.
INGREDIENTS
Pa sec, del dia abans
llet
ou
sucre
canyella en pols
branca de canyella
pell de taronja (opcional)
pell de llimona (opcional)
oli de fregir
PREPARACIÓ
Posem la llet en un cassó amb la branca de canyella i les pells i ho fem bullir. La deixem refredar.
Llesquem el pa i el posem en remull a la llet.
Preparem un bol amb l'ou batut i un altre amb una barreja del sucre i canyella en pols. (per cada dos cullerades de sucre, una de canyella, aproximadament)
Posem una paella al foc amb l'oli.
Agafem una per una les llesques, escorrent-les una mica; les passem per l'ou i les fregim.
Quan estan dauradetes les traiem i les posem sobre paper de cuina.
Abans que es refredin del tot les passem pel bol del sucre i la canyella per tal que quedin ben arrebossadetes.
No hay comentarios:
Publicar un comentario