viernes, 4 de octubre de 2013

SACHER BICOLOR


Mirant la foto potser pensareu que on és el "bicolor" doncs, paciència....el secret és a l'interior!!

Hem de fer 3 coques senzilles més la cobertura sacher.

INGREDIENTS (per a cada coca)
3 ous grans
120g de sucre
120g de farina

PREPARACIÓ
Posem la papallona. Tirem els ous i el sucre i programem 6' 40º 3v
Quan acabi el temps traiem la temperatura i tornem a batre 6' 3v 
Afegim la farina i programem 4'' 3v
Ho posem en un motlle al forn, preescalfat a 180º, durant uns 20'

Seguim els mateixos passos per fer una altra de les coques.
Per fer la tercera, en canvi, cal afegir a la barreja 3 cullerades soperes de cacau.

INGREDIENTS PER LA COBERTURA SACHER
250g de xocolata negra de cobertura
2 cubilets de nata
20g de mantega

PREPARACIÓ
Posem en el vas la mantega i la nata 4' 80º 2v
Afegim la xocolata a trossos i barregem durant uns segons a velocitat 3-4 fins que es desfaci.

MUNTATGE
Posem una coca al damunt de l'altra amb la precaució de col.locar al mig la feta amb cacau. (Entre coca i coca vaig posar un parell de cullerades de melmelada de maduixa, però és opcional).
Anem tirant per sobre la cobertura de xocolata fins que quedi tot cobert i ho deixem refredar.
Per fer-ho més còmodament podem posar el muntatge al damunt d'una reixeta amb una safata a sota per poder anar tirant la xocolata sense por a que caigui pels costats i amb la possibilitat de recuperar la que vagi caient.

La sorpresa ve en tallar-la....


La meva va quedar a quadrets perque la vaig fer amb un motlle que m'acabaven de regalar però, el resultat, és igual de vistós si seguiu la recepta pas a pas. I el més important és una sacher, per tant, boníssima!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario