jueves, 17 de abril de 2014

PASTÍS DE POMA INVERTIT (del revés)


Aquest pastís és la mostra més clara que, a vegades les coses quan et surten del revés poden ser igual o més bones que quan les fas del dret.


INGREDIENTS
1 o 2 pomes grans golden (o altres tipus)
4 ous
200g sucre
1 iogurt
1 mesura del pot del iogurt amb oli de girasol
250g de farina
1 sobre de llevat
caramel líquid

PREPARACIÓ
Agafem un motlle que ens agradi, caramelitzem el fons i el cobrim amb la poma; es pot fer amb rodanxetes fines i ben posadetes o, com vaig fer jo pel de la foto, a trossets deixats caure en el fons sense ordre ni concert; no dóna tanta feina i el resultat és divertit.

Anem pel pastís:
Posem les papallones i tirem els ous i el sucre 5' 37º v3
Afegim el iogurt, l'oli, la farina i el llevat 5'' v3
Acabem de barrejar amb l'espàtula i ho aboquem sobre el motlle caramelitzat i amb els trossets de poma que ens està esperant.
Ho posem al forn 180º (prèviament escalfat) durant uns 35', depenent del forn, clar. Com sempre millor punxar-lo fins al fons per saber si està fet.

I…ja està!!!! Proveu i tasteu …és una bona manera de menjar un pastís DEL REVÉS!!!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario