jueves, 17 de abril de 2014

PASTÍS-MOUSSE DE XOCOLATA I PLÀTAN


Plàtan i xocolata quina combinació més deliciosa en aquest pastís, més que mai, están fets l'un per l'altre.

INGREDIENTS
150g de galetes "maria" (jo faig servir digestive, gust taronja) 
100g de sucre
200g de nata líquida
500g de llet
4 o 5 plàtans, ben madurs
2 sobres de quallada

Cobertura:
75g de nata líquida
75g de xocolata negra de cobertura
30g de mantega

PREPARACIÓ
Pulveritzem les galetes en progressiu 5-10; afegim la mantega, barregem uns segons en v5 i ho aboquem en un motlle desmuntable aixafant amb les mans o amb el cubilet. Ho posem una estona a la nevera.


Posem en el vas el sucre amb els primers 200g de nata, la llet, els plàtans trossejats i el sobre de quallada i ho barregem tot uns 20'' en progressiu 5-10.

Parem la màquina i programem 8' 100º v3 
Deixem refredar una miqueta i ho tirem per damunt de la base de galetes, amb l'ajut d'un cullerot per tal que no se'ns trenqui. Ho posem a la nevera perquè qualli i preparem la cobertura.

Cobertura: Posem la xocolata al vas i trossegem 20'' v5-7, afegim la nata líquida 4' 37º v2; afegim la mantega i programem 4' 37º v2 fins que quedi una barreja homogènia.
L'aboquem amb cura. El seu aspecte abans de decorar és el següent:



Jo aquest cop el vaig decorar amb aquestes floretes fetes amb "pa de missa" del Dr Oetker i va quedar moníssim.
Animeu-vos, és deliciós!!!






No hay comentarios:

Publicar un comentario