Els que tenim la thermo sabem que la coca de vidre la fem amb la mateixa recepta de la massa per a pizza. Hi ha una altra manera de fer una coca de vidre més ràpida (fent trampa, clar); per si teniu una urgència, com ara, una visita inesperada, que us vingui de gust picar alguna coseta ràpida o, senzillament, si no teniu ganes d'embrutar la màquina.
INGREDIENTS
1 massa fresca per a pizza
sucre
oli d'oliva
anís (opcional, o en menys quantitat si l'han de menjar nens)
PREPARACIÓ
Amb l'ajut d'un corró estirem la massa fins que quedi molt fina.
La podríem fer sencera però jo prefereixo fer tires allargades.
Tirem l'oli per sobre, com ho fem amb el pa amb tomàquet.
Tirem el sucre pel damunt de l'oli, generosament.
La posem al forn, preescalfat, a 180º
En uns 10' 15' estarà a punt, sempre en funció del forn.
És millor no treure-li l'ull de sobre perque, si ens despistem, se'ns crema.
Quan la traiem, la posem al damunt d'una reixeta i l'esquitxem amb l'anís.
És ràpida i boníssima o com diria un entès..."un mos deliciós".
Sortiré a comprar una ampolla d'anís.
ResponderEliminarBoníssima, tenim sort de tenir una profe així!!! ;) (soc en Carlos Chuan de 1r C)
ResponderEliminarThank you very much, Carlos....You're cool !!!!!
EliminarQuina bona idea!!!!
ResponderEliminarÉs molt fàcil i ràpida de fer i deliciosa de menjar…anima't
ResponderEliminar